Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2-izbový byt-Komenského

Ulica: Komenského
Mestská časť: Centrum
Obec: Snina
Okres: Snina
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
79 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt, ktorý sa nachádza na 3. poschodí panelového domu s výťahom. Byt pozostáva z priestrannej obývacej izby, útulnej spálne a príslušenstva, ktoré zahŕňa modernú kuchyňu, predsieň, kúpeľňu s WC a presklený balkón s výhľadom. K bytu prislúcha aj pivnica, čo poskytuje dodatočný úložný priestor.

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou, vrátane nových elektrických rozvodov, znížených stropov, modernej kuchynskej linky a kompletne obnovenej kúpeľne. Medzi ďalšie úpravy patrí nové stierky, riadené vetranie (rekuperácia), nová podlaha a dlažba, bodové osvetlenie, plastové okná a kvalitné interiérové dvere a zárubne z masívu. Vstupné bezpečnostné dvere zaručujú maximálnu bezpečnosť a komfort.

Byt je pripravený na okamžité nasťahovanie, bez potreby ďalších investícií.

Medzi hlavné výhody patrí výborná lokalita v blízkosti centra mesta, orientácia bytu, bezproblémové parkovanie. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, škôlok, detských ihrísk, pošty, reštaurácií a supermarketov.

Pre dohodnutie obhliadky priamo s majiteľom nás kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
48.5 m2
Stav:
úplne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Poschodie:
3

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Vladimír Lazor

Vladimír Lazor

Maklér pre Sninu a okolie

  • Slovensky
  • Česky
  • Українська
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti