Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj útulný domček – chalúpku, situovanú v magickom prostredí nádhernej prírody, kde si oddýchnete od ruchu mesta. Obec Parihuzovce, vzdialená len 16 km od mesta Snina, poskytuje dokonalé miesto na únik od každodenného zhonu. Chalúpka je osadená na samote, asi 100 metrov od hlavnej cesty, v pokojnej a tichej lokalite pri zurčiacom potôčiku, kde Vás nikto nevyruší. Vďaka svojej polohe s dostatkom súkromia a žiadnymi priamymi susedmi je ideálna ako rekreačné útočisko, ale aj na celoročné bývanie.

Chalúpka prešla kompletnou rekonštrukciou interiéru. Je postavená na pevných kamenných základoch s váľkovými múrmi, strecha je nová, plechová. Dispozícia zahŕňa priestrannú obývaciu izbu, kuchyňu a kúpeľňu s WC. Pozemok o výmere 1928 m² poskytuje dostatok priestoru pre relax aj záhradkárske aktivity. Chalupa je napojená na elektrinu a vodovod z vlastnej studne. Vykurovanie je riešené tuhým palivom prostredníctvom kachlí a piecky, čo vytvára príjemnú atmosféru tepla a domova.

Táto čarovná chalúpka v srdci prírody je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj, súkromie a návrat k prírodným hodnotám.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
1928 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Stav:
úplne prerobený

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Vladimír Lazor

Vladimír Lazor

Maklér pre Sninu a okolie

  • Slovensky
  • Česky
  • Українська
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti