Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Zrekonštruovný 3 izbový byt na Sídlisku pod Sokolejom na predaj

Interné ID: HEX40624JA
Ulica: SNP
Mestská časť: Pod Sokolejom
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
84 000 €

Popis nehnuteľnosti

Zariadený byt o rozlohe 73 m2 sa nachádza na 2. poschodí v 8 poschodovom obytnom bloku s výťahom. Okná z kuchyne a obývačky sú otočené na sever, loggia zo spálne a okno z detskej izby na juh. Loggia je zateplená posuvnými sklenenými oknami, na podlahe nová dlažba. V byte je murované jadro (zvlášť kúpeľňa, zvlášť WC). Na presvetlenie kúpeľne je inštalované okno nad kuchynskou linkou. V kúpeľni je zavedené elektrické podlahové kúrenie. V byte sú osadené obojstranne biele plastové okná so žalúziami, bezpečnostné vstupné dvere a nové interiérové dvere so zárubňami. Na podlahe v celom byte je plávajúca podlaha. Na chodbe je veľká vstavaná skriňa. V kuchyni je nová kuchynská linka, vedľa kuchyne  špajza. K bytu patrí aj murovaná pivnica. Celý obytný blok prešiel zvonku aj z vnútra rekonštrukciou (fasáda, výťah, balkóny, dlažba, pivnice...). V prípade záujmu je v cene bytu započítané všetko zariadenie, ktoré sa v byte nachádza. Po zaplatení je byt hneď voľný a pripravený na bývanie pre nových majiteľov.

V našej kancelárii na Námestí Slobody 9 v Humennom Vám radi poskytneme bezplatné poradenstvo a v prípade potreby pomôžeme s výberom a vybavením výhodného hypotekárneho úveru, tel: 0915-961 074, Klaudius Danics

moje referencie - https://klaudiusdanics.sk/referencie

   

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
73 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
bloková konštrukcia
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
73 m2
Plocha loggie:
2 m2
Počet logií:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Klaudius Danics

Klaudius Danics

Maklér pre Humenné a okolie

  • Česky
  • Slovensky
  • Magyar

Som človek, ktorý neustále prekonáva svoje hranice v športe, ako aj v profesijnej kariére.
Popri lyžovaní a cyklistike, neustále zdokonaľujem svoje vedomosti v oblasti zabezpečenia bývania.
Pri kariére finančného poradcu a manažéra v stavebných sporiteľniach ma v roku 2008 oslovili priatelia z realitnej kancelárie na spoluprácu na pozícii realitný maklér, kde už vyše 15 rokov so svojim tímom odborníkov pomáham klientom v Humennom a okolí zabezpečiť svoje vysnívané bývanie tzv. "Na kľúč", v podobe sprostredkovania predaja, kúpy, prenájmu, financovania, poistenia a ďalšieho množstva úkonom súvisiacich s nehnuteľnosťami.
Mojim cieľom je spokojný klient s pocitom, že sa kedykoľvek môže na mňa obrátiť s otázkami súvisiacimi s mojim odborom.
Do mojej práce sa snažím neustále aplikovať nové moderné postupy, aby som zabezpečil hladký a prehľadný priebeh transakcie, čím chcem obhájiť dôležitosť úlohy dobrého realitného makléra v očiach klienta.
V prípade akýchkoľvek otázok ma nájdete v realitnej kancelárii na pešej zóne v Humennom, poprípade sa môžeme nezáväzne stretnúť na dobrej káve alebo u Vás doma.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti